/Portals/0/PageIcons/Franchise03.jpg

Franchise Expo Beurs in Parijs

Franchise Expo Paris: 25 -28 maart 2018:  Focus op professionele omscholing

Werknemer of zelfstandige wil steeds vaker een franchiseonderneming starten. De reden: gecontroleerd risico aangaan met goede begeleiding.

Franchising biedt een optimale oplossing voor het inslaan van een nieuwe weg

Franchise formules blijven in omvang en betekenis toenemen. En terecht: het is een optimale mogelijkheid voor veel personen die een onderneming willen starten, waarbij ze onafhankelijk zijn en tegelijkertijd kunnen profiteren van de kracht van een netwerk en de naamsbekendheid van een reeds bekend merk of bedrijf.

https://badge.franchiseparis.com/en/visitor.htm/?codePromo=PAI8ET

Met ruim 560 exposanten (waaronder ruim 480 merken) zijn de vooruitzichten van de aankomende beurseditie uiterst positief. De Franchise Expo Paris 2018 telt 140 nieuwe exposanten en 90 vertegenwoordigde  sectoren, waarvan 3 hoofdsegmenten: catering (19% van de exposanten), diensten (12%) en levensmiddelenhandel (11%). Maandag 26 maart staat in het teken van het thema ‘Omscholing faciliteren dankzij franchising’.Daarnaast worden in de ruimte ‘Franchise scholing’ concrete thema’s behandeld, zoals ‘Succesvolle omscholing. Eerst werknemer, nu franchisenemer: het werkt’ (25 maart), of ‘Van werknemer tot bedrijfsleider: een succesvolle omscholing’ (27 maart).

“Het beursprogramma is gericht op de realisatie van projecten, met behulp van didactische conferenties, casestudies en persoonlijke ondersteuning aangepast aan elk professioneel project. Vorig jaar was 76% van de bezoekers van plan om het aankomende jaar een project te realiseren!”,verklaart Sylvie Gaudy, beursmanager van de Franchise Expo Paris.

Voor meer beursinformatie:www.franchiseparis.com

Franchise Expo Paris, van 25 t/m 28 maart 2018, Expositiecomplex Paris Porte de Versailles

Een evenement van de Franse Franchise Federatie, georganiseerd door Reed Expositions France

Informatie en contact in Nederland

Op www.franchiseparis.com kunnen bezoekers terecht voor de voorbereiding van hun beursbezoek, de aanvraag van toegangsbadges, het programmaoverzicht en de exposantenlijst. In Nederland wordt de Franchise Expo Paris vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, email: info@promosalons.nl). Hier kunnen geïnteresseerden terecht met al hun vragen met betrekking tot bezoek aan de beurs.