/Portals/0/PageIcons/Franchise02.jpg

Adviesproducten voor franchisenemer

1. Beoordeling franchiseformule en franchiseovereenkomst

FCS beoordeelt de franchiseformule voor u. Zijn de vergoedingen die u als franchisenemer gaat bepalen in verhouding met de dienstverlening die de franchisegever biedt?

Waar u op moet letten! FCS controleert de formule voor u. Is de formule wel franchiseproof? Wordt u wel goed en objectief geïnformeerd?

Is de franchiseovereenkomst correct en evenwichtig opgesteld? Staan er geen bepalingen in die nadelig zijn voor u als franchisenemer? FCS beoordeelt niet alleen wat er in de franchiseovereenkomst staat, maar ook datgene wat er zou moeten staan. 

2. Beëindiging van franchisesamenwerking, franchiseovereenkomst

Indien u de franchisesamenwerking (tussentijds) wil beëindigen adviseert FCS u in dat traject. 

3. Aan- en verhuur of aan- en verkoop van winkel- en bedrijfsobjecten

Bent u als op zoek naar een geschikte winkel- of bedrijfsruimte voor uw franchisevestiging. Ruijters Bedrijfsmakelaardij is als specialist voor winkel vastgoed en binnen stedelijke objecten daarvoor uw geschikte zakelijke partner. Ruijters vindt de juiste winkel- of bedrijfslocatie voor u als franchisenemer. Ruijters is met name actief in de regio Zuid Nederland.

Neem contact op met Simon Brouwer ( 043-3292929 ) voor advies op maat. Kijk op de website www.ruijters.nl en laat u informeren.

 

4. Advisering bij geschil met franchisegever

U heeft een geschil met de franchisegever. U wil het geschil beslechten? Of van de franchisegever af? Wat zijn uw kansen als u naar de rechter stapt?

FCS bepaalt met u de onderhandelingsstrategie. FCS begeleidt u bij het oplossen van geschil.

En als procederen toch nodig is? Dan behartigen wij uw zaak op het scherpst van de snede. 

Zakelijke partner van Franchise.nl