/Portals/0/PageIcons/Franchise04.jpg

Franchise Formules

onlineaccountantsMKB

onlineaccountantsMKB

OMDENKEN in administratie

OAMKB staat voor Omdenken in Administratie voor het MKB. 

Administraties laten we automatisch verlopen, zodat wij ons kunnen richten op het succesvoller maken van onze klanten: MKB ondernemers. We zijn een enthousiaste innovatieve club van financieel adviseurs, accountants, (personeels)administrateurs, fiscalisten, bedrijfscoaches en bedrijfskundigen. Onze klanten zijn MKB ondernemers. Zij krijgen van ons een automatische administratie met een financiële partner aan hun zij. Daarbij hebben ze 24/7 inzicht in hun cijfers, voor een vast maandbedrag. Met 45 partners (franchisenemers) verspreid over Nederland hebben we op deze manier alle expertise in huis die een MKB ondernemer nodig heeft.

Aangezien de meeste ondernemers hun hun administratie vaak maar saai, tijdrovend en frustrerend vinden, praten zij, maar ook wij liever over hun onderneming. En dat kan ook, want de administratie gaat immers zo goed als vanzelf. 

OAMKB is een franchise formule maar ook daarin zul je het omdenken herkennen. We mogen dan wel zo heten, maar eigenlijk zijn we meer een netwerkorganisatie. Kijk hoe we dat doen op www.oamkb.nl/franchise.

De groei van OAMKB en het aantal klanten gaat zo hard, dat we direct op zoek zijn naar nieuwe partners. 

Wat OAMKB jou te bieden heeft:

Direct instappen in een kant en klaar virtueel kantoor. Je wordt intensief begeleid tijdens de opstart, maar ook doorlopend nadien. De trainingen zijn zowel vakinhoudelijk als gericht op het verbeteren van je ondernemerschap. Zodra je binnen bent, zul je je welkom voelen in ons collegiale netwerk. Ieder jaar hebben we een aantal OAMKB dagen, waarvan we er enkele naar het buitenland gaan. Uiteraard heb je professionele marketing en ontwerpen tot je beschikking, je krijgt de beschikking over de meest innovatieve software die ook onderhouden wordt. Alle documenten zijn voor iedereen inzichtelijk, want we houden van open en transparant. Het meest belangrijke is natuurlijk dat dit een bewezen formule is, waarin je jouw klanten alle diensten kunt aanbieden van een groot kantoor, zonder de overhead. 

We zien je heel graag op een van onze informatiebijeenkomsten. Daarin vertellen we je ook dat we je helpen bij het verkrijgen van het benodigde startkapitaal. Mail naar info@oamkb.nl voor de eerstvolgende. We hopen je snel te kunnen feliciteren met jouw nieuwe onderneming!

Meer informatie:

https://www.onlineaccountantsmkb.nl/administratiekantoor.html